Seks u Dalmaciji



Seks u Dalmaciji je tabu tema, o tome se ne govori nikada i nikome, pogotovo ako si žemsko. Bože sačuvaj. Pričat o seksu u Dalmaciji imaju pravo samo muški kad se skupe na nekakvin muškin druženjima. Sidnu za stol, pa se natječu koji je više povalio. Povalio ovu, povalio onu. Prosječno svaki povali oko dvadesetak različitih žemskih dnevno, sve bez ikakvog odmora ili pripravaka za izdržljivost. A ima ih, rođo, koji mogu i dvadesetak otputa rješit, bez sumnje. Pa tako puta dvadeset na dan. Uglavnon, koja god cura prođe kraj njihovog stola dok pričaju o povaljivanju, a da je prvi put i vide kako prolazi, nema joj spasa. Evo, i ovu san sinoć povalio. Srića pa jadna cura ne zna za to. Sve u svemu, najvjerojatnije su se cili dan valjali po kauču, spavali i sanjali kako i što povaljuju, pa in se malo izmišalo u glavi. Šta ima veze, rekli su da je dobro imat snove. Dok god čovik sanja, živ je.  Natječu se u otin razgovorima koji može duže, više, bolje, koliko poza odjednom, kama sutru imaju u malon prstu. Onda se čude ako i naiđu na kakvu žemsku pa i uvate kakvu šansu da je povale, jer jadna bidna ne zna u što se uvalila. Tribala je poslušat onu pismu od TBF- a, mislin da se zove „ Moj Veseljko“, sve bi joj bilo jasnije. Uglavnom, čude se, jer sve su napravili. Pusto naskidali s interneta jubavne stihove s ružama, platili i piće, pas mater, a skupo ka sam vrag. Taman je skinija, malo se izvrtili, ona odjedamput, traži Brufen, traži Normabel, traži šta god daš kliko je zabolila glava od muke. Ne zna jadan šta joj je sad. Jadna bidna, nakon oni stihova s interneta, mislila to će bit predigra, ono blaženo ka da si u raju. Spajanje duša pa po ure maženja, pa priča ono ka da pod zvizdama pričaš o svemu sa svojon srodnon dušon. Onda bi se moga dogodit i kakvi dobar seks ka šlag na kraju. Pas mater, nije uvuka jezik cilo vrime dok su se valjali.  Jel mi velik, a, šta kažeš? Vidi sad ovo, kako se znan izokrenit u zraku! Ovu pozu garant nikad nisi vidila dosad, niti u najbojin pornićima. To samo ja znan. Oćemo upalit pornić, da vidiš jesu oni profesionalci il ja?! A, šta kažeš?. Uteče cura glavon bez obzira, a nije ga uspija niti mrvicu ugurat. Pas mater, šta je sad krivo napravija. Ujutro na kavi s prijatejima. Uf, stari, šta je bilo dobro sinoć. Povalija san je da će me se sićat cili život. Oće, stari moj, svaki put kad bude rigala. Ako ima kakvi muški, jadan nesritan, a da nije ni sa jednon spava ili samo s jednon, šta bi inače bilo skroz normalno, čak ponegdi i lipo, e u Dalmaciji je to, boje da se nije ni rodija. Zna i sam da mora mučat i s vrimena na vrime smislit kakvu priču. Tako s vrimena na vrime, iako ga to previše ne zanima, kupi kakvi „ Playboy“ na trafici pa nauči kakvu priču napamet da ima za ispričat. Čisto da se spasi govana, živog bi ga izili da to ne napravi.

Što se tiče žemskih, situacija je skroz obrnuta. Ako si imala više od jednog seksualnog partnera ( i to s otin moraš bit u braku, inače se ne računa ), odma si kurvetina. Moraš mučat, bidna ne bila. Svjecki prosjek taki kaki je, za žemsko u Dalmaciji je jedno ili nijedno. Inače si kurvetina. E, sad ima di kojih šta su iskrene, pa kažu, imala toliko i toliko partnera. Te najebu, kliko su duge i široke. Ima i oni mudrih šta su provale sa sto partnera sve moguće poze. Osin one naprid. Tako su se lipo naguštale i odzada i na usta, ali nisu probile malu. Službeno su djevice, tako da ji gledaju sa strahopoštovanjen. Kad šta na to kažeš, manu rukon, to se ne računa. Ja san djevica. Imaš cura koje jadne bidne niko nije taka, ali obuku na primjer dekolte ili minicu. Ma gotovo ti je stara moja, moš izvadit krv, dobit službeni pečat od Udruženja ginekologa kako si djevica, kurvetina i gotovo. Ako se lipo zakopčaješ do grla, fino i ujudno smješkaš i održavaš priču, moš se hebat s kin oćeš i kad oćeš, u Dalmaciji si službeno djevica.

Što se tiče drugačijih seksualnih orijentacija, ono ako se vole dva muška ili dvi žemske, to je, ajme majko. Sodoma i Gomora. Od otakvih svi biže, gađaju ji stinama i traže sudsku zabranu pristupa. Pogotovo muški od muških. Jer misle ako je koji muški naklonjen da više voli muške a ne žemske, a može bit da mu je u glavi ideja i samo da voli. Može bit da bi puno lipše i s više srca izveo onu predigru s početka priče, najeba je. Taj, ako je u Dalmaciji, mora ili odselit ili ostat, kako se ono kaže, u ormaru. Pošto muški u Dalmaciji misle kako bi ih neko drugačije seksualne orjentacije odma skinja nasrid ulice i razdjevičio tamo di in se ne smiš približit. Što dakako, nema veze sa zdravom pameću. Ali, Bože moj, u Dalmaciji smo.

U Dalmaciji se službeno niko ne seksa i seks je tabu tema. To uopće nije prirodna ni lipa stvar. Seks u Dalmaciji službeno postoji samo u prepričavanjima na muškin kavama. Nigdi drugo. Samo, nekako mi se ne poklapa ota službena statistika, pa da ga hebeš. Prosječno muško u Dalmaciji, službeno povali po dvadesetak komada. Prosječno žemsko u Dalmaciji, seksalo se samo onliko puta kliko ima dice. Homoseksualci imaju sudsku zabranu pristupa svakon muškon koji se izjašnjava ka hetero. Sad ja mislin da ovdi ni Einstein ne bi pomoga rješit stvar i štogod izmislit, kakvu formula u kojoj bi se ovo poklopilo. A šta ja znan, u Dalmaciji smo, tamo su čuda svakodnevna. A možda ima i štogod neslužbeno. Samo, ko smi o otome, pošto je u Dalmaciji seks tabu tema.


Primjedbe

Popularni postovi